043 - 201 20 50 - info@bouwens-elektrotechniek.nl

Diensten
Omdat veel mensen werken aan de totstandkoming van een gebouw, is een goede coördinatie heel belangrijk. U heeft als opdrachtgever maar één aanspreekpunt voor alle elektrotechnische installaties, toegangscontrole, CCTV, inbraak- en brandbeveiliging, zorgtechnologie, telefonie, ICT netwerken en domotica . Na de oplevering staat onze 24 uursservice voor u klaar. Ook bieden we all-in, op maat gemaakte, onderhoudsovereenkomsten.


Vaste en vakbekwame projectteams

Bij ons wordt er gewerkt met vaste projectteams. Deze teams bestaan uit professionals die goed op elkaar zijn ingespeeld. Bovendien worden ze voortdurend bijgeschoold. Ze beheersen hun vak dan ook uitstekend. Opdrachtgevers merken dat meteen tijdens de ontwerpfase van een project en aan de kwaliteit van het eindproduct.


In één keer goed


Bouwens elektrotechniek heeft alle technieken onder één dak. We denken en kijken vooruit en vanuit dat oogpunt kunnen we u prima en toekomstgericht adviseren. Zodat u later niet nóg eens aan de slag hoeft. Daarnaast roepen de vele wettelijke voorschriften waarschijnlijk vragen bij u op. Wat is er nu precies verplicht? Wij kunnen al die vragen voor U beantwoorden.

Elektrotechniek
Zonnepanelen
Inspecties
Beveiliging
Service en onderhoud