043 - 201 20 50 - info@bouwens-elektrotechniek.nl

Elektrotechniek

Zonnepanelen

Beveiliging

Service en Onderhoud

Over ons

Bouwens elektrotechniek is een onderneming met als doelstelling: het leveren, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties. Bouwens elektrotechniek realiseert met name elektrotechnische installaties voor utiliteitsbouw en woningbouw.

Bouwens elektrotechniek hanteert de ‘Total Concept’ gedachte. Dit betekent dat u bij ons ook terecht kunt voor zonnepanelen, meet- en regeltechniek, besturings- en camerabeveiligingsprojecten, domotica (huisautomatisering), verlichting, toegangscontrole, video/intercom installaties, brandmeldinstallaties alsmede het verlenen van service en onderhoud voor deze installaties.

Onze opdrachtgevers kunnen we verdelen in de categorieën:

· woningcorporaties

· bouwkundige aannemers

· particulieren

Natuurlijk staat Bouwens elektrotechniek ook klaar om u te adviseren op bovenstaande terreinen.

Vierde generatie Bouwens Elektrotechniek

Het van oorsprong degelijk en betrouwbaar elektrobedrijf Bouwens uit Vilt (Valkenburg aan de Geul) maakt een nieuwe start!

Onder de nieuwe naam Bouwens elektrotechniek neemt Wesley Bouwens het nieuwe bedrijf onder zijn hoede. Deze jonge, goed opgeleide ambitieuze ondernemer is opgegroeid binnen het bedrijf van zijn vader Eric Bouwens, waar hij de kneepjes van het vak geleerd heeft. Directeur Wesley Bouwens beschikt over een grote mate van deskundigheid en ondernemerschap.

Bouwens elektrotechniek richt zijn peilen vooral op de particulierensector, woningbouwprojecten, service en onderhoud, duurzaamheis en innovatie. Klantparticipatie en klantgerichtheid met de nadruk op persoonlijke benadering zijn kenmerken voor de verderer ontwikkeling van dit bedrijf. Daarnaast staat dit bedrijf voor een moderne bedrijsvoering met daarin ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, leergierigheid, persoonlijke ontwikkeling en innovatie.

Het bedrijf beschikt reeds over een goed gevulde orderportefeuille.