043 - 201 20 50 - info@bouwens-elektrotechniek.nl

Projecten

Sphinxtuin:


SPHINXTUIN is een initiatief voor het ontwerpen en bouwen van een modern woonwerk-complex in de binnenstad van Maastricht. Er wordt gebruik gemaakt van de CPO-methode: collectief particulier opdrachtgeverschap, om de woonambities zo goed mogelijk te realiseren.

In het hoofdgebouw komen 29 appartementen van diverse omvang (van 55 tot 200 m2 gebruiksoppervlak) en een gezamenlijke ruimte, waarbij toekomstige bewoners zelf de indeling gaan bepalen.Diverse gemeenschappelijke voorzieningen maken deel uit van het programma: een ontmoetingsruimte, gastenkamers, een gezamenlijke binnentuin en de optie om deel te nemen aan een car-sharing-programma.

Wij zullen hier de complete elektrische installatie verzorgen.

Opdrachtgever: Smeets bouw BV

Status: In uitvoeringLes Mouleurs:

Het is voor veel mensen een droom: zelf je eigen huis bouwen. Dat is nu mogelijk, in het midden van de stad Maastricht en tegelijkertijd omringd door groen. Met steun van de Gemeente is een initiatief gestart voor de bouw van twintig appartementen. In eigen beheer, dus beter betaalbaar. Dit gaat gebeuren op het voormalige fabrieksterrein van de Sphinx tussen de Boschstraat en de Maagdendries.

De naam "Les Mouleurs" is een herinnering aan de "mallenmakers" en aan al die arbeiders die de Sphinx groot maakten.

Wij zullen hier de complete elektrische installatie verzorgen.

Opdrachtgever: EPM BV

Status: In uitvoeringBeekse Bron:

In Beek wordt de meest duurzame wijk van Limburg gerealiseerd: De Beekse Bron. Een prachtige nieuwe woon- en leefomgeving met 35 woningen die niet alleen ongekend duurzaam "alle woningen hebben een energielabel A++++", maar ook nog eens een bron van wooncomfort is.

Wij zullen hier de complete elektrische installatie verzorgen.

Bouwkundig aannemer: Bouwbedrijf Van Stiphout Sint-Oedenrode

Status: Gereed


Centrumplan Brunssum:

De gemeente Brunssum en Weller werken samen aan vernieuwing van het centrum van Brunssum. In het 'Masterplan Centrum' wordt het gebied met het oog op de toekomst ingericht. Voor alle functies -winkelen, zorg, wonen , onderwijs en welzijn, cultuur en sport- is bepaald waar deze het beste tot hun recht komen. Zo ontstaat een stevige basis voor een Bruisend Brunssums stadshart voor jong en oud.

Wij zullen hier de complete elektrische- en intercom installatie verzorgen

Bouwkundig aannemer: Jongen Landgraaf BV

Status: Gereed


Diepengaerde te Valkenburg Fase 2:

Diepengaerde te Valkenburg Fase 2, bouw van 8 luxe verkoopwoningen.

De kleinschalige appartementencomplexen zijn gesitueerd in een parkachtige omgeving tussen de Plenkertstraat en het Odapark op korte loopafstand van het pure Limburgse landschap. Daarnaast de juiste uitvalsbasis voor de beleving van het historische Valkenburg. De appartementen hebben een moderne en lichte uitstraling.

Bouwkundig aannemer: Jongen Landgraaf BV

Status: Gereed

https://tvvalkenburg.tv/nieuws/fase-2-gestart-voor-diepengaerde-appartementen/


Centrumplan Voerendaal:

In hechte samenwerking metde gemeente Voerendaal en Amstelland Vastgoed zijn plannen ontwikkeld om het centrum van Voerendaal een impuls te geven. Als uitgangspunten zijn o.a. gehanteerd: integratie van het kerkplein en het park, de verbetering van de winkelvoorzieningen, het creëren van seniorenwoningen, een betere doorstroming van het verkeer en meer parkeergelegenheid en het realiseren van een modern uitgeruste bibliotheek.

wij zullen hier de complete elektrisch- en intercom installatie verzorgen.

Bouwkundig aannemer: BAN Bouw

Satus: GereedLandgraaf de Dormig Verpleegkamers:

Verbouwen van 6 woonblokken met een totaal van 72 verpleegkamers. Dit werk bestond uit 2 fases en is door ons volledig uitgevoerd, zowel Data, Verlichting en Elektro installatie.

Bouwkundig aannemer: Van Wijnen Sittard BV

Status: Gereed


Landal Domein de Waufsberg:

Fase 1, 34 recreatiewoningen.

Bouwkundig aannemer: Van Wijnen Sittard BV

Status: Gereed


Centrumplan Vaals :

Nieuwbouw centrumplan Vaals, bestaande uit 61 woningen.

Woningstichting Vaals realiseert in het centrumplan Koningin Julianaplein Vaals, 55 nieuwe appartementen en 6 stadswoningen. De begane grond van de gebouwen wordt hoofdzakelijk ingevuld met winkeltjes, restaurantjes, horeca of andere commerciële bedrijven. De appartementen aan het plein zijn ruim en luxe. het merendeel met uitzicht over het nieuwe plein en het fraaie monumentale gemeentehuis.

  • Bouwblok A:   8 appartementen
  • Bouwblok B:   2 penthous appartementen
  • Bouwblok C:   4 appartementen (incl. 2 penthouses)
  • Bouwblok D:   25 appartementen (incl. 2 penthouses)
  • Bouwblok E:   13 appartementen (incl. 2 penthouses)
  • Bouwblok G:   2 stadswoningen en 2 appartementen
  • Bouwblok H:   4 stadswoningen en 1 appartement

Bouwkundig aannemer: Jongen Landgraaf BV

Status: Gereed