043 - 201 20 50 - info@bouwens-elektrotechniek.nl

24 uurs servicedienst


Wij beschikken over een 24 uurs servicedienst die het hele jaar door 7 dagen per week voor u klaar staat.

Het leveren en installeren van elektrische installaties, is onverbrekelijk verbonden met het geven van service en onderhoud.

Niet alleen service en onderhoudswerkzaamheden, maar ook “kleinere” projecten behoort tot het takenpakket van onze service en onderhoudsdienst.

Tevens kunnen wij U behulpzaam zijn bij het opstellen van een onderhoudsschema voor het uitvoeren van preventief onderhoud aan uw elektrotechnische installatie.

Onze storingsdienst is iedere dag telefonisch bereikbaar via: 043 - 201 20 50

Storingen en onderhoud


Storingen wilt u altijd voorkomen, de gevolgen bij uitval zijn vaak ernstig en zorgen voor onnodige kosten. Om dit te voorkomen dienen elektrische installaties onderhouden te worden. Een planmatige aanpak is noodzakelijk, liefst in de vorm van een meerjarenplanning.

Verplicht onderhoud
Periodiek onderhoud kan wettelijk verplicht zijn. Voorbeelden zijn NEN 3140-inspecties en liftkeuringen. Bouwens elektrotechniek is ook hiervoor gecertificeerd en kent de regelgeving op dit gebied. Als binnen uw bedrijfsvoering specifieke installaties van vitaal belang zijn, zijn extra controles of het inbouwen van dubbele zekerheden het overwegen waard.